WINgroep opent bijzonder computercentrum
13 Dec 2012, 19:30
foto
Computer Educatiecentrum WINgroep.


De WINgroep heeft vandaag op haar terrein het Computer Educatiecentrum WINgroep geopend. “Dit is een bijzonder computercentrum. Het is geen computercentrum zoals er al zoveel van zijn”, zegt Rob Mooy, coördinator van de WINgroep. Het verschil ligt vooral in het tempo waarin de computerlessen gegeven zullen worden. Zo heeft het centrum aparte cursussen voor jongeren uit het Speciaal Onderwijs.

In de ochtenduren kunnen scholieren tegen betaling van SRD1 per keer, via hun school diverse computercursussen volgen. ‘s Middags en 's avonds zullen er cursussen gedraaid worden voor senioren burgers en ook zij zullen een speciaal tarief betalen. Kenmerk van deze programma’s is dat zij in een veel langzamer tempo dan normaal gegeven zullen worden. Dat geldt eveneens voor de trainingen voor de jongeren uit het Speciaal Onderwijs. Ook is het mogelijk dat de docent naar een school toegaat als die zelf beschikt over een lokaal met computers.

Het centrum verzorgt in de middag- en avonduren verder de ‘gewone’ computerlessen, tegen een gangbaar tarief. Beginners en gevorderden kunnen zich opgeven voor de cursussen Windows, Word, Exel, Acces, Power Point en Onderhoud PC. Binnenkort worden ook cursussen die te maken hebben met het internet gegeven, zegt Mooy.



Advertenties