IDB tevreden over handels ondersteuningsprogramma
19 Oct 2012, 23:00
foto
V.l.n.r IDB-project teamleider Mario Umana, minister Raymond Sapoen van Handel en Industrie en Jerrol Renfrum van het departement (Foto: HI)


Project teamleider Mario Umana en onafhankelijke consultant Gunter Rochow van de Inter-Amerikaanse ontwikkelingsbank (IDB) zijn tevreden over de prestaties van de verschillende stakeholders voor wat betreft het handels ondersteuningsprogramma (TSSP). Binnen het TSSP zijn verschillende projecten gefinancierd met een looptijd van drie jaar.

Eén van de projecten is verbetering van het communicatiesysteem en de stimulering en versterking van de IT-sector. Het project is uitgevoerd binnen het ministerie van Handel en Industrie (HI), met Jerrol Renfrum als coördinator. Het ministerie had een onoverzichtelijk netwerk waarbij de communicatie van en naar het departement heel erg moeilijk was. Drie jaar later is de technische infrastructuur op het ministerie aangepakt en verbeterd. HI kan nu bogen over “de beste IT-infrastructuur van de public sector” schrijft het ministerie.

De informatie en communicatie van en naar het ministerie zijn met sprongen vooruitgegaan, terwijl ook de communicatie met het buitenland “met een druk op de knop” binnen handbereik is. Renfrum heeft met zijn presentaties over het project de goedkeuring gehad van de IDB-vertegenwoordiger en zijn consultant.
Advertenties

Saturday 27 April
Friday 26 April
Thursday 25 April