Politiebericht over dood winkeldief; verdachte ingesloten
26 Feb, 14:47
foto


De politie heeft de verdachte Q.Z., een familielid van de winkelierster Y.S., in verzekering gesteld. Het tweetal heeft G.I., meer bekend als Rambo, die vermoedelijk een zwerversbestaan leed, zaterdag zodanig mishandeld dat hij is komen te overlijden.

Rambo is op heterdaad betrapt toen hij een fles parfum, in een winkel aan de dokter Sophie Redmondstraat, wegnam. De winkelierster Y.S. en familielid, Q.Z. pakten de verdachte vast, waardoor er een worsteling ontstond tussen de dief en de twee winkeliers. De verdachte was kennelijk niet opgewassen tegen het tweetal en werd tijdens het gevecht overmeesterd en mishandeld met als gevolg dat hij ter plekke het leven liet, meldt de politie Public Relations.

De politie van het bureau Nieuwe Haven die na melding van de diefstal met dodelijke afloop die dag de locatie aandeed voor onderzoek sloeg de winkelierster Y.S. en het familielid Q.Z. in de boeien, waarna het tweetal ter voorgeleiding naar het politiebureau werd overgebracht. In opdracht van het Openbaar Ministerie is het ontzielde lichaam van G.I., die een bekende van de politie is, ter obductie door de politie in beslag genomen.

De verdachte Q.Z. is in verzekering gesteld, terwijl Y.S. na verhoor is heengezonden. Het verder onderzoek in deze zaak is overgedragen aan de afdeling Kapitale Delicten.

Advertenties

Tuesday 23 April
Monday 22 April