Ruim 200 personen doen mee aan 'Paas speurtocht'
17 Apr 2022, 19:32
foto
Sergiano en Jadeon zijn gelukkige winnaars van de 'Easter Egg Hunt'. Zij hebben elk US$ 100 gewonnen tijdens de 'Easter Egg Hunt'. (Foto: René Gompers)


Jadeon (13) en Sergiano (11) zijn dolblij; ze hebben in de Hermitage Mall elk een paasei gevonden waarin US$ 100 verborgen zat. Zaterdag is de laatste dag geweest van de ‘Easter Egg Hunt’ van ‘air and ocean shipping’ bedrijf Laparkan. In vier dagen hebben iets meer dan 200 personen deelgenomen aan de paasactiviteit. Vier personen hebben elk US$ 100  en een tiental anderen hebben  troostprijzen als waardebonnen in de goed verborgen eitjes gevonden.

De zoekactie is op verschillende locaties geweest; de eerste dag op Waka Pasi, dag twee bij de STVS, dag drie in de Paramaribo Zoo en afsluiting in de Hermitage Mall. “Een succes, geslaagd,” concludeert  een zeer tevreden Robby Jiawan, sales en marketing manager van Laparakan. “Het is de bedoeling geweest om iets gezelligs te doen met de mensen. Het gaat moeilijk in het land. Een beetje gezelligheid, samen op trekken… een smile gaat erg ver. Ook al vindt je het ei met het geld niet, een troostprijs geeft ook een goed gevoel. Dat is ons aardig gelukt.”

In de mall is het druk geweest met mensen die naar de paaseitjes op zoek waren. Onder banken, in hoeken, zelfs in de winkelunits werd er gezocht. Jadeon: “Ik was al een uur aan het zoeken. En toen zag ik iets hangen onder die trap, helemaal bovenaan.” Sergiano geeft aan dat hij zijn ei onder een brug gevonden heeft. “Ik was er pas en toen zag ik iets onderaan die trap.” Het jongetje dacht in eerste instantie niet aan een paasactie. “En toen ik hoorde dat we mochten zoeken ben ik direct teruggegaan en heb ik het genomen.” De jongens geven aan dat ze het geld gaan sparen “voor een telefoon, kleren of schoolspullen.”

Jiawan geeft aan dat er vier hoofdwinnaars zijn. “Al de eieren hadden inhoud,” licht hij toe. “Niemand moest teleurgesteld zijn. De vier winnaar krijgen dinsdag de US$ 100 in hun handen. De overige mensen die een troostprijs hebben gevonden, hebben hun prijs direct gehad. En gelet op de reacties van de mensen denk ik dat we deze activiteit  gaan herhalen volgende Pasen.”

Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May