Meisje emotioneel over seksueel misbruik door ooms
26 Aug 2021, 01:44
foto


Een dertienjarig meisje verklaarde woensdag heel emotioneel dat haar ooms Kenneth P. en Robby P. seksuele handelingen met haar hebben gepleegd. De twee mannen, die broers zijn van de vader van het slachtoffer, worden verdacht van het seksueel misbruik.

Het meisje verklaarde dat Kenneth P. zijn handen in haar broek had gestopt. Dat gebeurde vaker, maar zij was bang om te zeggen dat hij ermee moest stoppen. Zij kon tijdens de zitting haar emoties niet bedwingen, omdat zij steeds eraan dacht wat haar is overkomen. In haar verklaring gaf zij aan dat Robby P. seks met haar heeft gehad. Hij haalde haar een paar keren van school af en betastte haar.

Het slachtoffer vertelde dat Robby P. een keer seks met haar heeft gehad, terwijl zij hem meerdere malen voorhield in haar menstruatieperiode te zijn. Hij pleegde de seksuele handelingen tot het moment dat zij begon te huilen. Vanwege het feit dat zij seksueel werd misbruikt door haar ooms, voelde zij zich waardeloos. Zij sprak over zelfmoord en trok met de scherpe punt van een naald over haar huid. Zij kreeg hierdoor verwondingen.

Kenneth P. en Robby P. krijgen rechtsbijstand van advocaat Maureen Nibte. Op 27 oktober zullen beide verdachten worden verhoord.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May