Cullimore wil zich niet verlagen naar niveau Ramadhin
07 Jun 2021, 07:47
foto
Natuurgenezer Richard Cullimore


Natuurgenezer Richard Cullimore is een van de personen die volgens minister Amar Ramadhin van Volksgezondheid “de gemeenschap misleidt over het Covid-vaccin.” Cullimore reageert kort: “Ik laat het aan mijn advocaat over. Ik ga me niet verlagen tot dat niveau. Hij weet niet eens wat ik kan.” Ramadhin heeft Cullimore, geestelijk leider Steve Meye en voedseltechnoloog/microbioloog Ricky Stutgard gewaarschuwd dat hij maatregelen tegen hen gaat treffen als zij niet stoppen met “het verspreiden van valse informatie en leugens over het vaccin”.

Ramadhin heeft zaterdag op een Zoom-meeting het trio opgeroepen en gewaarschuwd. De minister stelt dat Cullimore een peperdure kruidenthee en behandelingen die Covid zouden moeten genezen, promoot. Hij wil ook niet dat Cullimore een bezoek brengt aan de intensive care units waar Covid-patiënten liggen.

De natuurgenezer post vaak video’s op zijn Facebookpage over zijn activiteiten die met Covid te maken hebben. “De mensen zijn getuigen,” geeft hij aan. “Ik heb mijn werk naar behoren gedaan. De mensen zijn zelf naar me toe gekomen en ik heb daar een middel voor. Ik had gewaarschuwd twee jaar geleden en niemand wou luisteren. Nu zie je de effecten ervan. En nu moet ik de troep opruimen.” Cullimore zegt, wanneer Starnieuws hem vraagt of hij Covid kan genezen: “Dat is toch te zien. Jullie ogen zijn niet in jullie bil toch?”

Over de uitspraken van Ramadhin blijft de natuurgenezer kort. “Dat laat ik voor de advocaat. Ik heb keiharde bewijzen en mensen die kunnen getuigen.” Wie de advocaat is, vertelt Cullimore niet. “Dat moet een verrassing zijn. Ik ben een geschoolde jongen. Hou toch op man. Wat heeft Ramadhin ooit bewezen dan. Ik kan op internationale podia staan. Hij moet nog bijleren. De rest laat ik voor de advocaat.”
Advertenties

Friday 26 April
Thursday 25 April
Wednesday 24 April