Stichting Matoekoe getrakteerd door jarige firma Kuldipsingh
02 Oct 2020, 03:44
foto
De tuinbouwtent met opslagruimte is ook gerenoveerd door de jarige firma Kuldipsingh NV.


De jarige onderneming Kuldipsingh heeft haar derde project uitgevoerd om geselecteerde instellingen een steun in de rug te geven tijdens het 40e jubileumjaar. Stichting Matoekoe, aan de Van Hattemweg, die kinderen met een verstandelijke beperking opvangt, is deze keer getrakteerd

De Michaël-zaal van stichting Matoekoe die kinderen met een verstandelijke beperking opvangt, is compleet gerenoveerd. De kinderen kunnen zich in een geriefelijke ruimte lichamelijk ontspannen onder begeleiding van de professionals. De kinderen van het tehuis, alsook degenen die de scholen bezoeken, mogen nu ook met plezier gebruik maken van de compleet nieuwe toilettengroep. Kuldipsingh heeft een bijdrage geleverd aan het herstellen van de tuinbouwtent met een opslagruimte, waar de kinderen hun gereedschappen kunnen opbergen. Na het tuinieren mogen zij hun handen en voeten wassen in de nieuwe badkamer.

“Woorden volstaan niet om onze bijzondere dankbaarheid uit te drukken aan de firma Kuldipsingh NV voor de bijdrage aan het heel pedagogisch centrum Matoekoe. "Blijdschap en dankbaarheid bevangen ons bij de aanblik van het gerestaureerde auditorium," zegt Rose-Ann Franklin, voorzitter van de stichting. Zij is ingenomen met de traktatie van de onderneming. "Uw ondersteuning aan het helpen creëren van een kindvriendelijke plaats is met geen woorden te beschrijven. Wij danken Kuldipisingh Social Support 2020 en hopen dat anderen ondanks de heersende situatie uw voorbeeld mogen volgen”, zegt Franklin zich richtend tot de weldoener. 

Marketing Manager Jerry Sadiek deelt mee dat Kuldipsingh Social Support 2020 heeft besloten zes sociale instellingen uit verschillende districten te ondersteunen. Het bedrijf is in december 40 geworden en voert een sociaal programma uit. Als eerste is stichting Mijnzorg, die kinderen onder haar hoede heeft, bedacht. Daarna volgde het internaat Eben Haëzer. Nog drie instellingen komen aan de beurt. 
Advertenties

Friday 26 April
Thursday 25 April
Wednesday 24 April