Registratie Covid-19 pakketten tot 12 uur donderdag
11 Jun 2020, 01:35
foto


Tot en met 12.00 uur vanmiddag kunnen mensen die in aanmerking willen komen voor een Covid-19 voedselpakket, zich opgeven bij Sociale Zaken. De registratie via app of sms (8726809) zou donderdag 11 juni van start gaan. Echter registreerden personen zich sedert maandag. "We hebben nu al meer dan 12.000 geregistreerden. Gelet op het hoog tempo van de (voor)registratie, kan men tot en met donderdag 11 juni om 12 uur v.m. nog registreren," meldt het ministerie van Sociale Zaken en Volkshuisvesting. 

De regering komt minstbedeelden in de samenleving tegemoet met voedingsmiddelen. Gezinnen met een grootte van maximaal 5 personen ontvangen per maand 1 pakket. Gezinnen groter dan 5 personen komen in aanmerking voor 2 pakketten.

De distributie vangt aan op zaterdag. De namen die beginnen met de letters: T,U,V,W,X,Y en Z zoals reeds vastgesteld door het Covid-19 team, zullen dan in aanmerking komen. De verdere details over de distributie worden op vrijdag via de media en de Facebookpagina van SoZaVo bekendgemaakt. Deze operatie geldt in eerste instantie voor Paramaribo. In samenspraak met de bestuursdienst zullen we de komende week ook in de districten van start gaan.

Advertenties

Friday 26 April
Thursday 25 April
Wednesday 24 April