Paramaribo Zoo vraagt samenleving hulp (update)
03 Jun 2020, 22:40
foto
Paramaribo Zoo vraagt hulp om de dieren te kunnen voeden. Mensen kunnen alvast kaarten kopen en de tuin later bezoeken. Er is geld nodig om deze periode door te komen.


Paramaribo Zoo moet de deuren sluiten door de Covid-19 uitbraak. De leiding van de Zoo doet een klemmend beroep op de samenleving voor hulp. Om te zorgen dat de dieren gevoerd kunnen blijven worden, is er geld nodig. Geld dat er momenteel niet is. Aan het publiek wordt gevraagd nu alvast toegangsbewijzen te kopen voor als de dierentuin haar poorten weer opent. 

Door de sluimerende crisis liep het aantal bezoekers van de dierentuin al met meer dan 75% terug. Nu daarbovenop sprake is van een ernstige Covid-19 uitbraak waarbij de hele gemeenschap gevaar loopt, heeft de directie besloten om de tuin voor het publiek te sluiten. 

De Paramaribo Zoo vraagt hulp om door dit diepe dal te komen. Dit kan door kaarten te kopen "voor u zelf, uw gezin, uw personeel. Daarmee bewijst u de dierentuin een dienst van onschatbare waarde!", stelt de directie. 

Prijs per kaartje: SRD: 20. Nu betalen, straks bezoeken. Laten we duidelijk zijn: we laten de dierentuin niet stikken! Bij overmaking: vermeld duidelijk uw naam en hoeveel entreebewijzen u betaalt. DSB: 1105655 t.n.v. Stichting Dierentuinen Suriname. Telefoon dierentuin: 545275. 

Het bankrekening nummer is gecorrigeerd. 

Advertenties

Friday 26 April
Thursday 25 April
Wednesday 24 April