Modiwirijo van ABOP naar NDP en weer terug
17 May 2020, 04:08
foto
Jerrel Modiwirijo die afgelopen maand naar de NDP was overgelopen, is teruggegaan naar de ABOP. Demonstratief dumpt hij de NDP-trui en pet in de vuilnismand die klaarstond. (Beeld: Apintie)


Jerrel Modiwirijo, die in 2015 lijsttrekker van de ABOP in Commewijne was en enkele weken geleden naar de NDP was overgestapt, is weer terug naar de geel-zwarte partij. Demonstratief heeft hij tijdens de vijfde 'online massameeting' van de ABOP zaterdag het paarse tenue van hem in de prullenbak gedumpt. 

Modiwirijo had vijf jaar geleden 1885 stemmen in Commewijne op de ABOP-lijst behaald. Hij zei zaterdag dat hij de NDP-trui slechts één keer heeft aangetrokken. "Mi skin ben gro", laat hij optekenen. Hij deelt mee dat hij thuis bezoek had gekregen van de NDP. Toen is hij overstag gegaan. Maar nu heeft hij zichzelf weer gekregen. 

"Ik ben een Bravotist", zei Modiwirijo. Hij merkte op dat Brunswijk met hem gesproken heeft en verder denkt dan 2020. De partij zal in Commewijne uitgebouwd worden. Daar heeft hij afspraken over met Brunswijk gemaakt. Modiwirijo zei dat NDP hem veel heeft beloofd, maar hij heeft niks geaccepteerd. Hij riep de mensen in Commewijne op om te stemmen voor de kandidaat van de ABOP te stemmen op de lijst van Pertjajah Luhur. 


De bedankbrief van Jerrel Modiwirjo aan ABOP-voorzitter Ronnie Brunswijk. 

Advertenties

Friday 26 April
Thursday 25 April
Wednesday 24 April