Jager aangehouden voor doodschieten mede-jager
21 Mar 2020, 11:00
foto


Robert A. wordt ervan verdacht Andre Djasmadi doodgeschoten te hebben. De 61-jarige verdachte was samen met nog vier andere mannen in het Apoera-gebied gaan jagen. Op gegeven moment was Djasmadi er niet meer bij. Een zoektocht van de jagers bleef vruchteloos. Ze deden aangifte van vermissing bij de politie. De verdachte is aangehouden.

Tijdens de jacht hadden de mannen zich verspreid in het bos. Toen zij terugkeerden naar de afgesproken plek om te vertrekken, bleek dat Djasmadi er niet bij was. Een zoektocht naar hem leverde niets op. Na aangifte bij de politie, startte de politioneel zoektocht naar de vermiste man.

Na enkele dagen werd het lijk van Djasmadi in verre staat van ontbinding in het bos aangetroffen. Hij had een schotwond aan het hoofd. Zijn lijk werd in beslag genomen voor obductie, waaruit bleek dat hij geschoten is. De afdeling Public Relations van de politie zegt dat onderzoek heeft uitgewezen dat Robert A., vermoedelijk heeft geschoten op het latere slachtoffer. De verdachte heeft toegegeven dat hij heeft geschoten in de richting waar het ontzielde lichaam is gevonden. Hij zei dat hij dacht dat hij op wild had geschoten.
Advertenties

Friday 26 April
Thursday 25 April
Wednesday 24 April