Grote groep gestrande mensen naar KLM kantoor
16 Mar 2020, 10:55
foto
Een grote groep mensen heeft zich vanmorgen aangemeld bij het hoofdkantoor van de KLM in Paramaribo.


De KLM moest de deuren sluiten nadat een grote groep mensen het kantoor wilde binnengaan. De reizigers zijn gestrand in Suriname nadat de regering het besluit nam om het luchtruim te sluiten. Vanaf vandaag worden vluchten uitgevoerd om buitenlanders die gestrand zijn, naar hun bestemming te vervoeren. 

Hoewel de luchtvaartmaatschappijen mededelingen hebben gedaan en passagiers hebben gemeld, hebben mensen het zekere voor het onzekere genomen. Zij willen weten wanneer ze het land kunnen verlaten. De KLM heeft politie-assistentie ingeroepen om de orde te handhaven. 

De toestellen zullen landen op de Johan Adolf Pengelluchthaven om mensen op te halen. Ook Surinamers die in het buitenland zijn gestrand, zullen worden opgehaald heeft minister Vijay Chotkan van Openbare Werken, Transport en Communicatie meegedeeld. Wanneer dat zal gebeuren is nog niet duidelijk. Er moeten eerst voldoende quarantaineruimte zijn om de mensen op te vangen. Iedereen is verplicht 14 dagen in quarantaine te gaan. Ook thuis in quarantaine gaan is een optie. 

Advertenties

Friday 26 April
Thursday 25 April
Wednesday 24 April