Voetganger dodelijk aangereden; autobus niet verzekerd
09 Mar 2020, 11:11
foto


Chanderdew Goeptar (66) is zondagmorgen aangereden door een autobus in de Commissaris Weytingweg en kwam kort daarna te overlijden. Kort na aankomst van de politie van Jarikaba, bleek de man te zijn overleden. 

Een ingeschakelde arts stelde zijn dood officieel vast. Het lijk is in opdracht van het Openbaar Ministerie voor obductie in beslag genomen. Goeptar is de 13e verkeersdode voor dit jaar. 

Uit het voorlopige politioneel onderzoek is naar voren gekomen dat de 20-jarige autobusbestuurder R.D. de voetganger van achteren heeft aangereden. R.D. is doorgereden na de aanrijding om kort daarna terug te keren. Hij verklaarde tegenover de politie dat hij uit paniek was doorgereden. De autobus is niet gekeurd en ook niet verzekerd. Het voertuig is ter herkeuring in beslag genomen.

R.D. is in het bezit van een geldig Surinaams rijbewijs. Het rijbewijs is hangende het onderzoek ingevorderd. In overleg met het Openbaar Ministerie is R.D. na zijn verhoor heengezonden, meldt de politie Public Relations. 
Advertenties

Wednesday 08 May
Tuesday 07 May
Monday 06 May