Roofoverval groothandel Charlesburg
10 Jan 2020, 15:53
foto


Vijf gemaskerde mannen hebben om 3 uur in de ochtend een poging gedaan om een groothandel aan de Nieuw Charlesburg te beroven. Twee werknemers van het bedrijf die op het punt stonden uit te rijden voor een levering naar het westen van het land en een bewaker kregen rake klappen. 

De rovers gebruikten een afgezaagde loop van een jachtgeweer om de ruit van het kantoorpand in te slaan en om de werknemers toe te takelen. De guard die het terrein vanaf 16 uur tot 8.00 bewaakt, werd met een pistool onder schot gehouden. Ook hij liep verwondingen op.“Ik begrijp niet waar ze hier momenteel in Suriname mee bezig zijn,” zegt een aangeslagen directeur van een groothandel aan de Nieuw Charlesburg aan Starnieuws. 

“De aangevallen chauffeurs renden in paniek de hal binnen waar er nog meer medewerkers aan het werk waren. Ze riepen in paniek om hulp. Binnen nog geen minuut waren de daders zonder buit vertrokken. Het trauma, het lichamelijk letsel en de narigheid blijven achter”, zegt de directeur van het bedrijf. De slachtoffers hebben licht lichamelijk letsel, maar zijn voor zover bekend niet voor medische behandeling naar het ziekenhuis gegaan. De daders zijn nog voortvluchtig.

Arjen Stikvoort 
Advertenties