Verkeersbarbaar ingesloten
29 Dec 2019, 12:33
foto


Dronken, twee aanrijdingen en door rijden, geen rijbewijs, geen autopapieren en illegaal in het land. Dat zijn de feiten waar Kewal S. zich schuldig aan heeft gemaakt. De 47-jarige autobestuurder heeft zijn kerstdagen in de cel doorgebracht en zal hoogstwaarschijnlijk ook de jaarwisseling achter de tralies doorbrengen.

Kewal veroorzaakte op maandag 23 december twee aanrijdingen en is beide keren doorgereden. De 47-jarige Guyanees reed over de Albertlaan en verleende op de kruising met de Coppenamestraat geen voorrang aan het verkeer over deze weg. Hij heeft daarbij een auto aangereden. Kewal reed door en is aan de Floralaan gebotst tegen een tweede personenauto.

Deze bestuurder zette de achtervolging in en reed Kewal aan de Fagarastraat klem. Toen hij uit zijn voertuig stapte om naar de verkeersbarbaar te gaan, reed Kewal opnieuw doodleuk weg. De benadeelde bestuurder gaf niet op en zette de vervolging weer in. Uiteindelijk lukte het hem om Kewal in de Lalarookhweg klem te rijden. Hij hield Kewal aan en droeg hem over aan de politie.

De afdeling Public Relations van de politie meldt dat Kewal niet eens in staat was zijn persoonsgegevens in eerste instantie door te geven. Hij was beschonken. Na ontnuchtering van Kewal achterhaalde de politie dat de man Guyanees is en illegaal in Suriname is. Hij kon geen bescheiden van het voertuig dat hij bestuurde overleggen. Ook geen rijbewijs. De politie kon niet anders dan Kewal achter de tralies te plaatsen. De auto van Kewal is net als die van de benadeelden zwaar beschadigd. De politie onderzoekt of het voertuig van Kewal niet afkomstig is van een misdrijf.
Advertenties

Friday 26 April
Thursday 25 April
Wednesday 24 April