Gemeenschapsfonds 1 voor 12 opgericht
22 Nov 2016, 22:17
foto
Louis Vismale, voorzitter van Stichting 1
voor 12, overhandigt vicepresident Adhin een dvd over het werk van de stichting.


Er is een gemeenschapsfonds 1 voor 12 opgericht. Het fonds zal zich richten op gezondheidszorg, gemeenschap, sport, recreatie en onderwijs en heeft als doel de leefbaarheid in Suriname te verbeteren. Vicepresident Ashwin Adhin heeft vandaag met de voorzitter van Stichting 1 voor 12, Louis Vismale de opening gedaan van het gemeenschapsfonds.

De oprichting van het fonds is een langgekoesterde wens van Vismale. “In de afgelopen periode zijn wij vaker geconfronteerd geraakt met gevallen waarbij middelen niet op tijd beschikbaar waren. Om dit op een strategische wijze weg te werken, hebben wij gemeend proactief middelen te werven, een reserve op te bouwen ten behoeve van de continuïteit en zoveel mogelijk met strategische partners samen te werken”, legt hij uit.

Adhin was de eerste donateur en schonk SRD 1000 aan het fonds. Het gemeenschapsfonds zal steun bieden aan concrete projecten die ten goede komen aan de Surinaamse samenleving. Adhin was zeer ingenomen met de plannen en zei te hopen dat de gemeenschap ook een actieve bijdrage zal leveren om deze uit te voeren.

Vismale overhandigde Adhin een compilatie-dvd over het werk van de stichting de afgelopen 12 jaren. Het publiek zal tijdens de aanstaande KKF-jaarbeurs kennis maken met het gemeenschapsfonds 1 voor 12. Op de beurs zal de dvd te verkrijgen zijn, en zal de gemeenschap in de gelegenheid gesteld worden meer informatie in te winnen en ook meteen te doneren aan het gemeenschapsfonds 1 voor 12, zegt de stichting.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May