Familie van omgekomenen krijgt steun van Sozavo
14 Aug 2015, 21:10
foto
Minister Sieglien Burleson van Sociale zaken en Volkshuisvesting heeft met enkele stafleden een bezoek gebracht aan oma Liliana Lilienthal, die nu voor haar twee kleinkinderen moet zorgen, na de tragische dood van hun ouders. (Foto: Sozavo)


De nabestaanden van het bij de brand te Flora omgekomen gezin, krijgen van het ministerie van Sociale zaken en Volkshuisvesting ondersteuning. Twee maatschappelijk werkers en een psycholoog zijn beschikbaar gesteld om de familie te begeleiden. Minister Sieglien Burleson heeft een bezoek gebracht aan Liliana Lilienthal, die de zorg van haar twee kleinkinderen op zich heeft genomen.

Burleson is belast met het beheer van Handel en Industrie en van Sociale Zaken en Volkshuisvesting (Sozavo). Zij overhandigde de familie bonnen ter waarde van 1500 Surinaamse dollar. Het Surinaams Rode Kruis houdt een inzamelingscampagne, om de familie van de vier slachtoffers die door brand zijn omgekomen aan de Fajadjanstraat te Flora, te helpen.

Lilienthal is alleenstaande en zal nu moeten zorgen voor twee kinderen. Roberto Schuyer, de jongere broer van het vrouwelijke slachtoffer krijgt ook psychologische begeleiding; hij was ter plekke toen de tragedie zich voltrok.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May