Vreedzaam toch nog kandidaat in Para
08 Apr 2015, 21:40
foto
NDP-structuren in Ocer bij de presentatie van de kandidaten dinsdagavond. (Foto: René Gompers)


Jennifer Vreedzaam wordt op de tweede plek in Para gekandideerd door de Nationale Democratische Partij (NDP). Dit besluit is uiteindelijk vanavond genomen door de partijleiding, bevestigt woordvoerder Winston Lackin tegenover Starnieuws.
Aanvankelijk was Leandra Woei naar voren geschoven door de inheemse dorpen. Daarna werd het Vreedzaam. Daarna kreeg voorzitter Desi Bouterse nog eens 1400 handtekeningen van mensen die iemand anders op de lijst wilden hebben. Uiteindelijk is toch voor Vreedzaam gekozen.

De lijst van Para wordt getrokken door Patrick Kensenhuis. Op de derde plaats wordt Glenn Sapoen gekandideerd. Aanvankelijk zou een vrouw de lijsttrekker worden in Para. De grote verrassing is Kensenhuis geworden, die van de Nationale Partij Suriname (NPS) is overgestapt naar de paarse partij.

Ricardo Panka, fractieleider van de Mega Combinatie, uit Para is niet meer teruggekeerd op de lijst. Hij heeft drie periodes opzitten en geeft ruimte aan anderen. Lesley Artist, kapitein van Redi Doti, eveneens uit Para, is niet meer gekandideerd.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May