KTPI-kandidaten goedgekeurd door leden
07 Apr 2015, 07:00
foto
De kandidaten van de KTPI.


De algemene ledenvergadering van de KTPI heeft maandagavond de kandidaten voorgedragen door het hoofdbestuur goedgekeurd. In totaal zijn 185 personen op regionaal en Assembleeniveau gekandideerd. In Commewijne is KTPI de lijsttrekker van de Alternatieve Combinatie. De kandidaat in dit district is Sawirjo Soeparman.

In Paramaribo op nummer 4 Rudolf Partoredjo. Verder zijn in dit district gekandideerd: Arif Soetodrono, Ahilia Welles en Soekarina Sandra Ardjosentono. In Para is de kandidaat op de tweede plek Ronny Mangoendikromo, in Saramacca Charsman Arsomedjo op nummer 2, in Wanica Sidik Moertabat eveneens op nummer 2 en de derde plek in Nickerie wordt ingevuld door Zulfiki Jasamamad.

De KTPI neemt samen met de ABOP en de PDO in de Alternatieve Combinatie deel aan de komende verkiezingen in zes kiesdistricten. Het hoofdbestuur heeft van de ledenvergadering mandaat gekregen om de kandidatenlijsten van ressort-, districtsraad en De Nationale Assemblee zoals gepresenteerd in te dienen voor de verkiezingen van 25 mei 2015.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May