Criminaliteit bezorgt politie Nieuwe-Haven handenvol werk
14 Jan 2014, 14:40
foto


De 37-jarige George D. is vrijdag aangehouden door agenten van het bureau Nieuwe-Haven. George D. wordt verdacht van diefstal van een goudwinningsmachine. Er is aangifte hierover gedaan bij de politie van Brokopondo. De zaak wordt onderzocht en de verdachte is voorlopig in verzekering gesteld.

Zaterdag hebben politieambtenaren van dit bureau samen met andere politie eenheden de 36-jarige verdachte Rodney, B. aangehouden op de hoek van de Hoge- en de Van Idsingastraat. Hij had 36,4 gram marihuana en een fijnweger in zijn bezit. Bij deze actie is ook een voertuig in beslag genomen. Rodney B. wordt verdacht van overtreding van de Wet Verdovende Middelen en blijft opgesloten tijdens het onderzoek.

Zondag hielden agenten na een tip, twee verdachten. Bij hun arrestatie bleken de 34-jarige Eric A. en de 29- jarige Deza A onrechtmatig verkregen goederen in hun bezit te hebben. Het gaat om een groot aantal sieraden, een cirkelzaag en een I-pad, die ongeveer een week geleden zijn buitgemaakt bij een inbraak in een juwelierszaak aan de Ladesmastraat. De verdachten zitten gedurende het onderzoek vast, meldt de voorlichting van politie.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May