Finalisten 'Opa Leo Tjin A Djie Sr. toernooi' dienen zich aan
23 Apr 2013, 11:00
Juwell Ritfeld (Foto: STB)

Het 'Opa Leo Tjin A Djie Sr. toernooi' van de Surinaamse Tennisbond (STB) schiet flink op. De finalisten in de verschillende categorieën zijn intussen bekend. Abiel Cheung (JU12A poule A) heeft zich na zijn winst tegen Justin van Nassau als eerste weten te plaatsen. Justin is tweede in poule A. In poule B zijn het Giordi Samson en Juwell Ritfeld en poule C Sanjeev Ramhit en Ahmat Flencis. Het belooft zeer spannend te worden want er heerst een positieve fighting spirit, meldt de STB.

Vandaag moet Ahmat Flencis het opnemen tegen Juwell Ritfeld en op baan 2 Sanjeev Ramhit tegen Justin van Nassau. Bij de JU14-A wist Jeremy Ijskens, in een mooie tennispartij tegen Ivanio Tjin A Djie, een plaats te veroveren voor de halve finale.

Spanning loopt op
Bij de MU14 A is het ook zover. De vier finalisten zijn: In poule A gaan Anouk Ma Ajong en Anviti Adhin door naar de volgende ronde en in poule B Tirza Calor en Mariah Issa. Het belooft eveneens spannend te worden. De meisjes hebben al vaker tegen elkaar gespeeld en daardoor kennen ze elkaars kwaliteiten maar al te goed!

De finalisten bij de JU18-B zijn ook bekend. Jean Marc Felter en Marvel Flencis treffen elkaar voor de derde keer in de finale. De eerste ontmoeting voor dit jaar was tijdens het Maximum Single Toernooi. Marvel Flencis wist met 6-1 te winnen. De tweede keer was dat bij het Carnaval Toernooi. Marvel won met 6-4. Jean Marc komt steeds dichterbij. De grote vraag is of hij de kans krijgt om de JU18B klasse op zijn naam te schrijven.