SLM laat het weer afweten
15 Apr 2013, 10:00
foto
Gedupeerde passagiers op de vlucht Paramaribo- Belem wachten op hun koffers. (Foto: Soeniel Ghurahoo)


De SLM-vlucht van vanochtend 7:45 uur naar Belem is gecanceld. Passagiers zijn in het ongewisse wanneer de vlucht wordt uitgevoerd.

“De reden is dat het vliegtuig stuk is en ze niet weten hoe lang het gaat duren voordat het probleem is verholpen,” zegt een verbolgen Soeniel Ghurahoo aan Starnieuws. “Op de luchthaven kregen wij te horen dat de vlucht is gecanceld.”

De luchtvaartmaatschappij heeft intussen bussen ingezet om de passagiers te vervoeren naar hun verblijfplaats. De reizigers kregen te horen dat het vliegtuig sinds gisteren in de hangar staat met een technisch probleem.

“De SLM had de passagiers tijding kunnen informeren dat de vlucht niet door zou gaan. Ik moest om drie uur in de ochtend opstaan en om vijf uur op de luchthaven aanmelden,” zegt de gedupeerde Ghurahoo. “Dit had de SLM de passagiers kunnen besparen.”

Starnieuws verneemt dat de passagiers al waren ingecheckt toen ze de mededeling van de annulering kregen. De reizigers moesten dus opnieuw door de hele procedure om hun koffers terug te krijgen. Intussen hebben de passagiers vernomen dat de vlucht met 24 uur is vertraagd en dat ze moeten wachten op bericht van de SLM.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May