Nieuw afdelingsbestuur DNL gekozen in Nickerie
03 Sep 2012, 22:00
foto


In Nickerie zijn afdelingsbestuursverkiezingen gehouden van de politieke partij, De Nieuwe Leeuw (DNL). 70 kernvoorzitters hebben uit hun midden een nieuw 17 man tellend bestuur gekozen. Alle functies op die van de voorzitter na, zijn nu ingevuld. Als interim-voorzitter is aangewezen J.Premchand. Om de voorzitter te kiezen, zal een aparte verkiezing worden uitgeschreven. De kernen mogen hiervoor zelf kandidaten voordragen.

Het afdelingsbestuur krijgt de coördinatie en leiding over alle kernen in het district. “De partij staat een verregaande vorm van interne partijdemocratie voor. Het is belangrijk dat de afdelingsvoorzitter breed gedragen en geaccepteerd wordt”, geeft voorzitter Dharm Mungra aan. “Dit was in het verleden niet het geval, toen de partij nog onder een andere naam in Nickerie functioneerde.”

Nickerie is het eerste district waar een afdelingsbestuur geïnstalleerd wordt, aangezien in een vroeg stadium van het conflict in de BVD, nagenoeg alle kernen daar de overstap naar DNL hebben gedaan, verklaart de persdienst van deze partij.

Advertenties

Saturday 04 May
Friday 03 May
Thursday 02 May
Wednesday 01 May