Bijrijder bromfiets omgekomen
01 Dec 2021, 14:05
foto


De bijrijder van een bromfiets heeft vandaag het leven gelaten bij een aanrijding met een auto aan de Nieuwzorgweg. Het onderzoek naar de oorzaak van de dodelijke botsing is nog gaande.
 
De bijrijder overleed ter plaatse. Het lijk is in beslag genomen voor een gerechtelijke lijkschouwing. De bromfietser, die letsels opliep, is met de ambulance vervoerd voor medische behandeling.

De politie Public Relations meldt dat het slachtoffer Silvia Thomas is. Bij aankomst van de politie vertoonde de vrouw geen teken van leven meer. Haar vriend die de bromfiets bestuurde, lag met zware verwondingen op het wegdek. Per ambulance is de bromfietsbestuurder afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. Hij is ter verpleging opgenomen in de ziekeninrichting.

Volgens verklaring van de autobestuurder M.T. (42) kwam de bromfietser plotseling op zijn rijhelft en reed op de personenauto af. De autobestuurder toeterde, maar de bromfietser gaf geen gehoor hieraan, aangezien hij naar achteren keek en druk in gesprek was met Thomas. Om een botsing te voorkomen week de autobestuurder uit naar rechts. De bromfietser keek vervolgens weer voor zich en kwam weer op zijn rijhelft, waardoor beide voertuigen frontaal met elkaar in botsing kwamen. Hangende het onderzoek is zijn rijbewijs ingevorderd. Het ontzielde lichaam van het verkeersslachtoffer is in opdracht van het Openbaar Ministerie ter obductie in beslag genomen.
Advertenties

Friday 26 April
Thursday 25 April
Wednesday 24 April