Rovers rijden autobestuurder klem
05 Apr 2021, 14:43
foto


Enkele rovers hebben een autobestuurder zondag rond 20.00 uur klemgereden op de hoek van de Trombone- en Klarinetstraat. Zij beroofden hem van SRD 1.500, documenten en een paar gympies.
 
De criminelen reden de bestuurder klem waarna twee van hen uitstapten. Een van hen nam plaats als bestuurder in de wagen van het slachtoffer. Het slachtoffer moest op de achterbank plaatsnemen samen met de tweede rover die hem onder schot hield.

Zijn auto werd gereden over de Sophia’s Lustweg naar de Richard van Geeneweg. Er zat een andere crimineel in het voertuig van de rovers die achter de wagen van het slachtoffer reed. Toen zij bij een onbewoond weggedeelte kwamen, gooide een van de daders de autosleutel van de wagen van het slachtoffer weg.

Hij nam samen met zijn makker de tas inhoudende het geld en documenten en de gympies uit de auto. Samen met zijn kompanen is hij weggereden. Het slachtoffer wist de autosleutel te vinden en ging naar de politie om aangifte te doen. De rovers hadden mondkapjes aan.
Advertenties

Friday 26 April
Thursday 25 April
Wednesday 24 April