Politie geeft identiteit 64e verkeersdode
24 Nov 2019, 15:50
foto


Nandkoemar Naipal (50) is de bestuurder van de personenauto die zaterdag na een aanrijding op de Oost-Westverbinding is overleden. De man overleefde de botsing tussen zijn auto en een truck tussen de Orleanekreek en Tamaredjo niet. Naipal is de 64e verkeersdode voor dit jaar.

Uit het onderzoek van de politie blijkt dat de truckchauffeur (35) kort voor de aanrijding reed over de Oost-Westverbinding komende vanuit de richting van Moengo en ging naar de richting van Meerzorg. Naipal reed over dezelfde weg, maar kwam van de tegenovergestelde richting.

Ter hoogte van de Orleanekreek beschreef Naipal een bocht naar rechts om in een inrit te gaan. Hij heeft daarbij het recht doorgaand verkeer doorkruist, waardoor de aanrijding een feit was. De 50-jarige bestuurder overleed ter plekke aan zijn verwondingen, terwijl de truckchauffeur geen letsel had.

Na verhoor is de truckchauffeur heengezonden, meldt de afdeling Public Relations van de politie. Het lijk van Naipal is voor obductie in beslag genomen.
Advertenties

Friday 26 April
Thursday 25 April
Wednesday 24 April