Strafeis van 3 jaar voor seksueel misbruik
16 Apr, 06:49
foto


Als de kantonrechter de strafeis van officier van justitie, Shanta Mahadew, zal overnemen, dan zal Harvey T. voor drie jaar achter de tralies verdwijnen. Hem wordt verweten dat hij seksuele handelingen heeft gepleegd met zijn veertienjarige nicht in oktober van het afgelopen jaar. De openbare aanklager achtte het feit wettig en overtuigend bewezen en presenteerde de strafeis op de rechtszitting maandag. Echter, de verdachte vindt dat hij onschuldig is.

De moeder van het meisje deed aangifte tegen de verdachte die een zoon is van haar zus. Ze gaf aan dat haar dochter door haar neefje verkracht was. De moeder gaf aan dat haar dochter, het slachtoffer, een rustig kind is. Uit het geneeskundige rapport blijkt dat de hymen van het meisje niet in tact zijn.

Het meisje vertelde dat Harvey T. vaker over de vloer bij hen kwam als haar ouders en broer niet thuis waren. Hij tilde haar op een dag op en legde haar op het bed. Vervolgens pleegde hij seksuele handelingen met haar. Ze mocht van hem met niemand erover praten en uit angst voor de verdachte hield ze haar mond dicht over het seksuele misbruik. Volgens de verdachte had hij het meisje met een andere jongen gezien en had ze daarom bezwarende verklaringen tegen hem afgelegd. Het meisje ontkende dit en bleef bij haar eerder afgelegde verklaringen. Op 6 mei zal advocaat Arjen Ramlakhan pleiten in deze strafzaak.

Wanita Ramnath