Man de bak in voor diefstal, mishandeling en bedreiging
24 Mar, 10:39
foto


Mengisvio L. alias 'Gesje' (26) is door de politie van Flora aangehouden en opgesloten voor diefstal, mishandeling en bedreiging. De man heeft zich meermalen schuldig gemaakt aan diefstal van bier uit een winkel aan de Mottonshooplaan. Hij maakte het tot een gewoonte om bier uit de koelkast van de winkel te pakken zonder ervoor te betalen.

Onder het uitten van bedreigingen naar de winkelier toe nam hij afgelopen maand weer een blik bier. Terwijl hij zonder af te rekenen de zaak uitliep, werd hij door de winkelier aangesproken. Dit viel niet in goede aarde bij Mengisvio L. die in een woordenwisseling geraakte met de winkelier. Hij bracht de winkelier ettelijke vuistslagen toe.

De geweldenaar ging vervolgens weg om niet lang daarna terug te keren, gewapend met een scherp voorwerp waarmee hij de winkelier bedreigde. De winkelier deed aangifte tegen Mengisvio L. De crimineel wist zich ongeveer drie weken schuil te houden voor de politie totdat hij uiteindelijk in de kraag gevat werd, laat de politie Public Relations optekenen.