NPS verwacht massale steun van Para
18 Mar, 03:48
foto
De NPS-delegatie zaterdag in het district Para. Tweede van rechts partijvoorzitter Gregory Rusland. De groene partij verwacht massale steun van Para.


De Nationale Partij Suriname verwacht de komende verkiezing een massale ondersteuning van Para. Voorzitter Gregory Rusland heeft aan het hoofd van een delegatie zaterdag een bezoek gebracht aan Osembo en Onverwacht.

Paranen hebben hun ontevredenheid geuit over de slechte economische situatie in het land. De mensen worden dagelijks geconfronteerd met hoge prijzen voor producten van eerste levensbehoeften. Ook de werkloosheid kwam aan de orde. Verder worden staatseigendommen onterecht aan particulieren toegewezen. Men is beu van het onevenwichtige beleid van de regering," deelt de NPS mee.

Rusland deelde de Paranen mee dat NPS bereid is te werken aan de problemen in Para, maar dat kan alleen als de partij regeermacht krijgt in 2020. Vast staat dat de groene partij er alles aan doet om alle zetels in het zuidelijk district te bemachtigen. De drie zetels zijn in 2015 veroverd door de NDP.

Wednesday 19 June
Tuesday 18 June
Monday 17 June