Nu al tien verkeersdoden voor dit jaar genoteerd
08 Feb, 21:41
foto


Urvin Pocornie (35) is bij een aanrijding op de Afobakaweg, nabij Powakka, overleden. De politie van Paranam trof bij aankomst op de plek een personenauto en een pick-up met zware materiële schade op de berm langs de weg aan. Naast de voertuigen lag het levenloze lichaam van de autobestuurder. Hij is de tiende verkeersdode voor dit jaar.

De pick-up bestuurder en zijn bijrijder hadden zich inmiddels met assistentie van een andere autobestuurder begeven naar het politiebureau Paranam. Uit het voorlopige onderzoek is naar voren gekomen, dat beide voertuigen vanuit tegenovergestelde richting over de Afobakaweg reden. Pocornie kwam vanuit de richting van Afobaka.

Pocornie moet ter hoogte van mast 31 een bocht naar rechts hebben beschreven waarbij hij op de rijhelft van de tegenligger, in deze de pick-up bestuurder, terechtkwam. Het gevolg was een aanrijding waarbij de pick-up over de kop sloeg. De pick-up bestuurder liep een verwonding op aan zijn rechterarm. Zijn bijrijder klaagde van pijn. Beiden mannen zullen medisch worden behandeld.

Het ontzielde lichaam van Urvin Pocornie is na overleg met het Openbaar Ministerie, voor obductie in beslag genomen, meldt de politie Public Relations.