PRO heeft nu ook onderafdelingen in Para
28 Jan 2019, 04:23
foto
De Partij voor Recht en ontwikkeling heeft afgelopen weekend een kennismakingsbezoek gebracht aan Para. Daar zijn twee onderafdelingen geïnstalleerd. (Foto: PRO)


De Partij voor Recht en ontwikkeling (PRO) heeft afgelopen weekend twee onderafdelingsbesturen geïnstalleerd in Zuid Para en Para Oost. De partij zegt met open armen te zijn ontvangen in Para tijdens het kennismakingsbezoek.


De behoefte aan nieuwe politiek is net als in Coronie en Marowijne ook in Para aan het PRO-hoofdbestuur te kennen gegeven. De PRO gaat conform haar statuten voor ontwikkeling van geheel Suriname.

Het onderafdelingsbestuur van Zuid Para wordt voorgezeten door Patrick Walcott. Als secretaris is benoemd Sylvana Walcott, terwijl Elsa Pique penningmeester is. Juanita Grando is bestuurslid.

Het bestuur van Para Oost bestaat uit: Carlos Ruben Pique (voorzitter), Samantha Akkrum-With, secretaris en Xaviera Van der Clous is penningmeester. De PRO heeft vanaf haar oprichting vorig jaar onderafdelingsbesturen in de districten Coronie, Marowijne en Para.
Advertenties

Friday 26 April
Thursday 25 April
Wednesday 24 April