Man verwondt ex-vriendin en bijt vriend
20 Jan, 00:56
foto


Widjaikumar B. (32) is door de politie in verzekering gesteld. Hij heeft zijn 23-jarige ex-vriendin verwond met een scherp voorwerp en haar vriend gebeten. Beiden moesten medisch worden behandeld. Na afstemming met het Openbaar Ministerie is hij in verzekering gesteld door de politie van Santo Boma voor zware mishandeling.

Tijdens een surveillance trof de politie een voertuig aan in de Mopentiboweg dat langs de weg geparkeerd waarbij een portier openstond en een gevaar vormde voor het overige verkeer. De wetsdienaren stopten om de bestuurder aan te spreken en zagen daarbij een vrouw in het voertuig zitten met een verwonding in haar linker handpalm. Onderzoek wees uit dat kort voordat de politie ter plaatse verscheen er een vechtpartij was uitgebroken tussen de vrouw, haar ex-vriend en haar huidige vriend.

De vrouw was thuis bij Widjaikumar B. gegaan om hun tweejarige zoon voor hem te brengen. Zij was in gezelschap van haar huidige vriend. Dat viel niet in goede aarde bij Widjaikumar B. waardoor een woordenwisseling ontstond. Op een gegeven moment moet de ex-vriend een scherp voorwerp tevoorschijn hebben gehaald waarmee hij de vrouw een verwonding toebracht. Haar vriend schoot haar te hulp en geraakte in een worsteling met Widjaikumar B. Tijdens die worsteling werd haar vriend door de man in zijn zij gebeten en wel zodanig dat hij medisch behandeld moest worden.