75-jarige vrouw in vrijheid gesteld
17 Jan, 02:48
foto


De 75-jarige Nankoemarie N. die samen met vier jeugdigen tussen 15 en 20 jaar in verzekering was gesteld voor overtreding van de Wet Verdovende Middelen, is door het Openbaar Ministerie in vrijheid gesteld. De vrouw ontkende iets af te weten van de drugs.

Dit bevestigt raadsman Arjan Ramlakhan die de bejaarde vrouw bij de voorgeleiding heeft bijgestaan. De advocaat zegt dat in de nabije omgeving van de vrouw de drugs werd gevonden. Het gaat om zeven kleine zip-lock pakjes van ongeveer zeven gram cocaïne.

In een politiebericht werd gemeld dat de jongeren verdacht worden van het verhandelen van drugs, waaronder wikkels crack cocaïne en marihuana in de Pianostraat. De politie van het ressort Kwatta heeft de aanhouding zaterdag verricht. Naar aanleiding van de verklaringen die de vier verdachten afzonderlijk hadden afgelegd bij de politie, kwam 'oma' in beeld. Zij zou de drugs aan de jongeren hebben verstrekt om deze te verkopen.

Op aanwijzing van de eerder aangehouden verdachten ging de politie naar de woning van deze vrouw om een onderzoek in te stellen. Tijdens dat onderzoek zijn wikkels crack cocaïne en marihuana bij Nankoemarie N. aangetroffen en in beslag genomen.

Wanita Ramnath