ABOP en Seeka tekenen intentieverklaring samenwerking
10 Oct, 19:16
foto
De voorzitters van de ABOP, Ronnie Brunswijk, en Paul Abena van Seeka feliciteren elkaar met de samenwerkingsovereenkomst getekend op Marrondag te Dritabiki.


De ABOP en Seeka hebben vandaag, op de Dag der Marrons, een samenwerkingsovereenkomst getekend te Dritabiki. "De roep van de Marron-gemeenschap, dat de partijen die deel uitmaakten van de A Combinatie, wederom samenwerken, is niet voorbijgegaan aan de leiding van de politieke partijen ABOP en Seeka." Dit staat in de intentieverklaring die op 10 oktober is getekend.

De ABOP en Seeka zullen elk drie personen voordragen om strategieën te ontwikkelen om diepgang te geven aan de intentie die overeengekomen is. De te ontwikkelen strategie moet in belang zijn van de samenleving, in het bijzonder de achtergestelde groepen.

Beide partijen hebben bewust de Marrondag gekozen om de intentieverklaring te ondertekenen. De voorzitters Ronnie Brunswijk van de ABOP en Paul Abena van Seeka zijn beiden aanwezig op de 'Liba Krutu' te Dritabiki. De samenwerking maakt geen deel uit van de krutu.

De partijen stellen dat in een globaliserende wereld is de samenwerking essentieel voor het bereiken van gemeenschappelijke doelen. Waarden zoals wederzijds respect, gelijkwaardigheid, transparantie en integriteit dienen de basis te zijn van de intentie tot samenwerking.

U kunt de intentieverklaring hier downloaden.
pdf-icon.gif Intentieverklaring_ABOP_en_Seeka.jpg                

Sunday 26 May
Saturday 25 May
Friday 24 May