Man ingesloten voor mishandeling en bedreiging
08 Aug, 17:01
foto


Autobestuurder Navaro, D. (35) is in verzekering gesteld voor onder andere zware mishandeling en bedreiging. Hij heeft een vrouw een vuistslag toegebracht in het gelaat, omdat zij een aanrijding op de kruising van de Coesewijne- en de Jagernath Lachmonstraat filmde met haar mobiele telefoon.

Onderzoek wees uit dat het om een aanrijding ging tussen twee voertuigen met zware materiële schade. Navaro D. reed met zijn auto over de Coesewijnestraat en verleende geen voorrang aan het verkeer op de Jagernath Lachmonstraat. Op een gegeven moment stopte ter hoogte van de aanrijding een voertuig, waarin een vrouw en haar vriend zaten. De dame begon opnames te maken van de aanrijding. Toen Navaro D. dat zag liep hij naar de vrouw toe en sloeg haar. De vriend van het slachtoffer kwam tussenbeide om erger te voorkomen.

De man ging vervolgens naar zijn voertuig van waaruit hij een scherp voorwerp tevoorschijn haalde waarmee hij de vrouw en haar vriend bedreigde.
Een agent van politie 3e klasse die voorbijkwam, zag wat er gebeurde en loste een waarschuwingsschot af om erger te voorkomen. Samen met andere collega’s, die inmiddels ter plaatse waren gearriveerd, gelukte het om Navaro D. aan te houden. Hij bleek onder invloed van alcohol te zijn.

Navaro D. werd ter voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau van het ressort Flora. Na ontnuchtering is hij voorgeleid bij een hulpofficier van justitie. Na overleg met het Openbaar Ministerie is hij ingesloten. Zijn rijbewijs in ingevorderd en het scherpe voorwerp is in beslag genomen.

Het slachtoffer moest voor medische behandeling naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. Zij is verwezen naar een oogarts, meldt de politie Public Relations.

Saturday 20 April
Friday 19 April
Thursday 18 April