22-jarige bromfietser omgekomen na aanrijding
18 Jul, 16:05
foto


Valentino Kariman (22) is zondag, na betrokken te zijn geweest bij een aanrijding, in het ziekenhuis overleden. De bromfietser was op 14 juli betrokken bij een aanrijding met een personenauto op de kruising van de Leo Eliazer- en de Coesewijnestraat. De verkeersbarometer is landelijk gestegen naar 39.

Kariman reed met zijn duorijder, de 18-jarige Sjevonny K., over de Leo Eliazerstraat vanuit de Goninistraat, richting de Coesewijnestraat. De autobestuurder reed over de Coesewijnestraat komende vanuit de Duisburglaan en reed richting de Marowijnestraat. Op de kruising van de Leo Eliazer- en de Coesewijnestraat heeft de bromfietser verzuimd voorrang te verlenen aan het verkeer op de Coesewijnestraat met als gevolg de aanrijding, meldt de politie Public Relations.

De bromfietser en de duorijder waren niet aanspreekbaar en zijn in kritieke toestand per ambulance afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. Beiden werden ter verpleging opgenomen in de ziekeninrichting, alwaar Kariman op 15 juli overleed. De duorijder ligt ter verpleging op de afdeling Intensive Care.

De autobestuurder die in het bezit is ven een geldig Surinaams rijbewijs kwam met de schrik vrij. Zij is onderworpen aan een bloed- en alcoholtest. Kariman was in leven militair, waardoor het verdere onderzoek in deze zaak door de politie van Flora is overgedragen aan de Militaire Politie.

Monday 18 February
Sunday 17 February
Saturday 16 February