Vrachtwagen rijdt 22-jarige voetganger aan
28 Jun 2018, 15:59
foto


Vinay Sewran is gisteren overleden nadat hij was getroffen door de linkerzijspiegel van een vrachtwagen. De 22-jarige liep samen met iemand op de Hadji Iding Soemitaweg ter hoogte van km 22. Met de dood van de 22-jarige voetganger is het aantal doden voor dit jaar nu 33.

Volgens de politie reed de vrachtwagen vanuit de richting van Stolkertsijver naar de richting Tamanredjo. De twee voetgangers liepen dezelfde richting op. Sewran liep tegen de rand van het asfalt met een rijwiel aan zijn linkerzijde, terwijl de andere voetganger aan de andere kant liep.

De bestuurder van de vrachtwagen verklaarde dat hij het rijwiel had gezien, maar hij had niet gezien dat iemand ernaast liep. Bij het voorbij rijden heeft de linkerzijspiegel het hoofd van de 22-jarige voetganger geraakt. Het slachtoffer is ter plaatste overleden.

De politie van het bureau Richelieu kreeg de melding van het ongeval omstreeks half acht in de avond. De vrachtwagenbestuurder was niet onder invloed van alcohol. Zijn geldig rijbewijs is ingevorderd, terwijl het lijk van Sewran voor obductie in beslag is genomen.

Thursday 22 August
Wednesday 21 August
Tuesday 20 August