Hoog bezoek voor Centrale Markt
12 Jun, 22:36
foto
President Desi Bouters en de premier van Dominica, Roosevelt Skerrit brengen een bezoek aan de Centrale Markt Paramaribo. (Foto: NII)


President Desi Bouterse heeft samen met de premier van Dominica, Roosevelt Skerrit, vandaag een bezoek gebracht aan de Centrale Markt Paramaribo. De gasten zijn daar met zang, dans, muziek hartelijk ontvangen. Skerrit is voor een officieel bezoek in Suriname. Tijdens dit bezoek zal hij overleg voeren met president Bouterse.

Bouterse en Skerrit zijn op de markt toegesproken door de districtscommissaris (dc) van Paramaribo Noord-Oost, Mike Nerkust, die de premier een fijne tijd toewenste in Suriname. Bouterse en Skerrit trokken na het bezoek aan de markt, naar het district Saramacca, waar dc Laksmienarain Doebay de gastheer is. Een bezoek aan het landbouwproject van het leger stond op het programma van de delegatie.

In de delegatie zitten ook de ministers Stephen Tsang van Handel, Industrie en Toerisme, Regilio Dodson van Natuurlijke Hulpbronnen, Lekhram Soerdjan van Landbouw, Veeteelt en Visserij, Roline Samsoedien van Ruimtelijke, Ordening, Grond en Bosbeheer en Ronni Benschop van Defensie.

Skerrit wordt op zijn missie in Suriname vergezeld door Joseph Isaac, minister voor Milieu, Klimaat, Veerkracht en Rampenbeheer en Stadsvernieuwing, Reginald Thomas, directeur van het ministerie van Landbouw, Voedsel en Visserij, Minchinton Burton, directeur Bosbouw en sergeant Michael Sebastien, persoonlijke veiligheid van de premier.

Skerrit zal ook de districten Coronie en Nickerie bezoeken. Hij gaat vrijdag terug naar zijn land, meldt het Nationaal Informatie Instituut (NII).