Robinhood walst met 9-0 over SNL
26 May 2018, 20:53

Robinhood is na enkele weken vrijdagavond eindelijk weer in actie gekomen. De club heeft zich gelijk weer laten tellen. Het 'soep met balletjes spel' van SNL werd flink afgestraft door Robinhood. Na een halfuur spelen was het 5-0 in het voordeel van Robinhood. Na 90 minuten wist Robinhood zijn doel droog te houden terwijl SNL er 9 binnen kreeg. Hiermee sluit Robinhood zich weer pal achter de koploper SV Notch aan.

Robinhood scoorde vroeg tijdens de inhaalwedstrijd tegen SNL in het Franklin Essed stadion. Ifanildo Rozenblad scoorde vanuit een snelle doorbraak op rechts. Hij schoot in de 6e minuut diagonaal, hard en laag over het speelveld het doel in: 1-0. 7 minuten later maakte Rodney Dalfour er 2-0 van. Uit een korte corner noteerde Rozenblad op links met een knaller 3-0. Kort hierna gaf hij een assist aan Roxey Fer nadat hij de verdediging achter zich liet. Fer schoot makkelijk in het lege doel: 4-0. En dan kwam Fer weer in combinatie met Roché Rosebel in actie. Hij maakte zich goed vrij en tekende 5-0 aan. Deze score werd in 30 minuten spelen bereikt en daarmee werden de kleedkamers na de eerste helft opgezocht.

Ook in de tweede helft had SNL niets in de melk te brokkelen. Sergio Adenie kopte fraai uit een hoekschop 6-0 binnen in de 57e minuut. Rozenblad maakte zijn hattrick compleet na goed te zijn aangespeeld door Dalfour. Hij kapte netjes naar binnen en maakte er 7-0 van. De 8-0 kwam ook van zijn voeten terwijl Baja een schepje bovenop deed. SNL kon helemaal geen vuist maken tegen Robinhood die goed op dreef was. De club heeft nu 44 competitiepunten uit 19 wedstrijden. De koploper Notch, heeft 47 punten uit 20 wedstrijden. Zondag komt landskampioen Inter Moengo Tapoe in het Ronnie Brunswijk stadion tegen WBC uit. Het gaat eveneens om een inhaalwedstrijd.