Innovatie en ondernemerschap in het hart van de Amazone
25 Apr 2018, 22:18
foto


Prof. Dr. André Mesquita houdt een presentatie over de wijze waarop technologie en kennis tot duurzame lokale ontwikkeling kan leiden in het Amazone gebied. Deze activiteit wordt gehouden in het kader van de wetenschappelijke Samenwerking tussen Suriname en Brazilië.

Dit initiatief van de Federale Universiteit van Para (UFPA) past binnen het technologie programma in het Amazone woud om door samenwerking tussen wetenschappers, entrepreneurs, beleidsmakers en de lokale bevolking, succes te bereiken. Deze Braziliaanse universiteit is in een nieuwe fase gekomen om lokale technologische ontwikkeling te verwezenlijken binnen haar Technologisch Park in de universiteitscampus Tucuruí.

Hiermee wordt beoogd een ecosysteem voor innovatie en ondernemerschap in het hart van de Amazone te creëren met focus op bevolkingslandbouw, agribusiness, biodiversiteit, energie en mijnbouw.
De activiteit die op donderdag 26 april om 18:30 uur in de University Guesthouse wordt gehouden is vooral nuttig voor ondernemers, wetenschappers en beleidsmakers, deelt de stichting SuriBraz Academic Netwerk mee.

Advertenties

Friday 26 April
Thursday 25 April
Wednesday 24 April