HVB installeert kernen in Para
16 Apr, 22:37
foto
Politiek leider van HVB, Raymond Sapoen.


De politieke partij HVB heeft haar activiteiten uitgebreid naar Para. In dit district zijn zaterdag kernen geïnstalleerd te Accaribo, La Vigilantia en Paranam, evenals het bestuur van de onderafdeling Para Oost. Voorzitter Mike Noersalim merkte op dat de partij op schema is met het bemensen van de verschillende statutaire organen van de partij.

Noersalim zegt dat de HVB zich niet alleen concentreert op de komende verkiezingen, maar de basis legt voor een langdurige en stabiele politieke partij. Hij drukte de toegetreden partijleden op het hart de 5 waarden van de partij altijd in hun handel en wandel uit te dragen, namelijk: vrijheid, verantwoordelijkheid, integriteit, transparantie en sociale rechtvaardigheid.

De vergadering werd ook toegesproken door ex-parlementariër Tatap Pawirodinomo, die met zijn aanhang ondersteuning gaf aan de HVB. "De tijd van dictatoriaal leiderschap en kermis is voorbij, de mensen willen in de eerste plaats eerlijke politici en meer aandacht en niet alleen wanneer de verkiezingen aanbreken," benadrukte Pawirodinomo.

Politiek leider Raymond Sapoen gaf te kennen dat de HVB als een van de coalitiedragers zich nooit aan haar verantwoordelijkheid zal onttrekken. "We moeten deel zijn van de noodzakelijke hervormingen die moeten plaatsvinden op het gebied van de gezondheidszorg bijvoorbeeld, het fiscaal beleid, het onderwijs en ondernemingsklimaat. Dat zijn we aan onze naam verplicht", zei Sapoen. “Stilstand is geen optie, we moeten er alleen voor zorgen dat hervormingen gefaseerd en beheersbaar gebeuren en vooral dat er niet wordt gestolen!”

De partij zal voor het eind van dit jaar uitkomen met een pragmatisch manifest waar de gewenste politieke, maatschappelijke en economische hervormingen zullen worden gedeeld met de samenleving, meldt zij in een persbericht.Monday 18 March
Sunday 17 March