Fly All Ways vlucht uit Curaçao met 24 uur vertraagd
25 Dec 2017, 00:59
foto
Kerstnacht doorbrengen in een hotelkamer omdat de vlucht van Fly All Ways van Curaçao naar Paramaribo met 24 uur is vertraagd.


Veel passagiers van Fly All Ways werden onaangenaam verrast zondagmiddag toen zij op de luchthaven van Curaçao aankwamen. De meeste mensen kregen daar te horen dat hun vlucht naar Paramaribo met 24 uur is vertraagd door een technisch probleem. De vertrektijd is nu gepland op 16.00 uur lokale tijd met een tussenstop op Port of Spain, Trinidad & Tobago.

Een gedupeerde passagier zegt aan Starnieuws dat de e-mail die in de ochtend is gestuurd door de vliegmaatschappij niet iedereen heeft bereikt. Er zijn onder de passagiers ook mensen die van andere eilanden naar Willemstad, Curaçao, zijn gekomen om door te vliegen naar Suriname.

"Pas toen wij al op de luchthaven waren, kregen wij het slechte nieuws dat de vlucht is vertraagd met 24 uur. Vooral voor passagiers met kinderen was dat geen mooi nieuws. Sommigen mensen hebben nog een plek kunnen vinden op de SLM," zegt een gedupeerde passagier.

De transito-passagiers zijn ondergebracht in een hotel. "Wel niet mooi om kerstnacht zo door te brengen in je eentje, terwijl je familie in Suriname is. Maar ik maak er maar het beste van. In elk geval is de hotelkamer wel goed."
Advertenties

Friday 26 April
Thursday 25 April
Wednesday 24 April