HVB heeft in korte tijd vijf kernen opgezet te Meerzorg
11 Dec 2017, 06:32
foto
De politieke partij HVB heeft zaterdag een vergadering gehouden te Meerzorg. Er zijn vijf kernen geïnstalleerd.


De Hervormings- en Vernieuwingsbeweging (HVB) heeft zaterdagavond vijf kernen geïnstalleerd te Meerzorg. Voorzitter Mike Noersalim merkte op dat kernleden het fundament zijn van de partij. Siene Tjokroredjo, voorzitter van een van de kernen, kreeg lof toegezwaaid voor het harde werken. Gezamenlijk met Toekimin Saimbang, coördinator HVB Commewijne, heeft zij het klaargespeeld om binnen enkele maanden deze kernen uit de grond te stampen.

Politiek leider Raymond Sapoen gaf de kernleden mee dat men aan hun optreden moet zien dat zij HVB’ers zijn. “De leden moeten de kernwaarden van de partij in hun banieren voeren. Het harde werken begint nu en eindigt niet in 2020 maar gaat jaren verder”, benadrukte hij.

"In Commewijne moeten wij alvast de eerste zetel veilig stellen”, zei Sapoen. “De aanhang van wit en rood (doelende op Pertjajah Luhur) is op de terugweg, de verkiezingsgegevens van de afgelopen jaren tonen dat aan. Met nieuw, jong en fris leiderschap hebben de mensen die op mij lijken dan weer een nieuw politiek tehuis. Trouwens ook van andere partijen komen dagelijks nieuwe leden zich inschrijven,” zei Sapoen.

De nieuwe kernen werd meegegeven dat het op financieel-economisch gebied geen geweldig jaar is geweest. "Maar bij de pakken neerzitten zal ons nog verder van huis brengen. Het gaat weer de politiek moeten zijn om ons uit het dal te halen, dus genoeg werk aan de winkel”, stelde Sapoen.