SOC houdt bestuursverkiezing op 18 september
10 Sep 2017, 08:24
foto


Het Surinaams Olympisch Comité houdt op 18 september bestuursverkiezing. De huidige voorzitter Guno van der Jagt stelt zich niet meer verkiesbaar. Het bestuur is incompleet geworden doordat twee bestuursleden in het buitenland werken en twee anderen hebben bedankt.

Op de vergadering zullen de jaarverslagen worden behandeld. Hierna vindt de verkiezing plaats onder leiding van een verkiezingscommissie. De hamer zal gelijk na de uitslag van de verkiezing worden overgedragen aan de nieuwe voorzitter.

Elke lidbond kan door maximaal twee personen vertegenwoordigd worden. De personen dienen van een machtiging voorzien te zijn die door zowel de voorzitter als de secretaris van de bond ondertekend is en aangeeft wie het stemrecht zal uitbrengen.

De lidbonden kunnen tot uiterlijk 15 september om 19:00 uur eventuele bestuurskandidaten voordragen. De bestuurskandidaten dienen de Surinaamse nationaliteit en tevens volledige burgerlijke en politieke rechten te bezitten. Deze vergadering is uitgeschreven door Van der Jagt.
Advertenties

Friday 26 April
Thursday 25 April
Wednesday 24 April