1100 scholieren mogen vakantiejob doen
23 Jul 2017, 08:24
foto


Het ministerie van Sport en Jeugdzaken wil 1100 schoolgaande jongeren helpen aan een vakantiejob. Zij kunnen in de vakantie twintig dagen bijverdienen. De vergoeding is SRD 50 per dag. De registratie begint maandag en duurt tot en met 28 juli.

Het ministerie legt uit dat door de vakantiejob de scholieren hun ouders kunnen helpen bij de aanschaf van schoolbenodigdheden. De schoolgaande jongeren krijgen ook de mogelijkheid zich te oriënteren op het arbeidsveld als voorbereiding op een latere baan.

Scholieren tussen 15 en 24 jaar mogen zich registreren. Een legitimatie en schoolverklaring of studentenpas is ook nodig bij de registratie. Vijftienjarigen kunnen zich met hun familieboekje registreren. Het Onderdirectoraat Jeugdcentra deelt mee dat de scholieren voornamelijk in een sociale instelling gebouwen en terreinen zullen schoonmaken. Om zoveel mogelijk jongeren tegemoet te komen, wordt ook gekeken naar andere mogelijkheden.

De registratie vindt van 10:00 –14:00 uur plaats op diverse registratiepunten. U kunt de registratiepunten hier downloaden.
pdf-icon.gif Registratiepunten_vakantiejob_Sport_en_Jeugdzaken.jpg                
Advertenties

Friday 26 April
Thursday 25 April
Wednesday 24 April