Welzijn zal open deur policy hanteren op HI
02 Feb 2017, 01:45
foto
De nieuwe minister van Handel en Industrie, Ferdinand Welzijn, en ex-minister Sieglien Burleson tekenen het protocol van overdracht. (Foto: HI)


Ferdinand Welzijn zal een open deur policy hanteren op het ministerie van Handel en Industrie (HI) waar hij vanaf 1 februari de scepter zwaait. Open communicatie en resultaatgericht werken staan bij hem centraal. Het personeel van het ministerie gaf met applaus na zijn toespraak aan, tevreden te zijn over deze insteek.

Welzijn benadrukte dat er samengewerkt moet worden om doelen te bereiken. “Wanneer wij elkaar begrijpen en alle neuzen in een richting kijken, zullen wij succesvol zijn.” Hij vindt het belangrijk dat er een werkbare structuur wordt gecreëerd en gaf aan dat integriteit en transparantie voor hem doorslaggevend zijn. De directie van het ministerie vervult volgens hem een duwersrol en moet de personen in het team aansturen om de gewenste prestatie te leveren.

Aan de ambtenaren zei Welzijn, dat zij ongeacht hun taakomschrijving, naar huis moesten gaan met een bevredigd gevoel. “U gaat uit huis om te komen werken en uiteindelijk een inkomen te hebben voor uzelf en uw gezin, maar als ambtenaar dient u een bijdrage te leveren aan de opbouw van het land”, gaf hij hen mee.

Het protocol van overdracht tussen voormalige minister Sieglien Burleson en Welzijn is gisteren getekend.
Advertenties

Friday 26 April
Thursday 25 April
Wednesday 24 April