SWM verlengt contract voor Basic One water niet
19 Oct 2016, 06:17
foto
SWM-directeur Marlon Oosterling. (Foto: Raoul Lith)


Wanneer het contract met Future Beverage NV, producent van Basic One water, in maart 2018 verloopt, wordt deze niet verlengd. De directeur van de Surinaamsche Waterleiding Maatschappij (SWM), Marlon Oosterling, zegt dat het bedrijf weigert om een voorstel te accepteren. De SWM verdient alleen maar wat huur van het gebouw. Dit is veel te weinig, terwijl in feite alles van SWM is, zei Oosterling op een persconferentie dinsdag.


De SWM-directeur heeft een voorstel gedaan om op basis van 50-50 procent te werken. Hier wil de tegenpartij niks van horen. Ook niet van het voorstel om 50% te behouden, 48% voor de SWM en 2% voor een Staatsbank. Alle voorstellen zijn volgens Oosterling afgewezen.

Future Beverage mag van Oosterling uit de pers horen dat er geen zaken meer gedaan zal worden met dit bedrijf. De SWM wordt in haar eigen vet gaar gebakken en gestoofd. De waterleidingmaatschappij komt er bekaaid van af en het bedrijf zou niet vatbaar zijn voor argumenten om een win-win-situatie te creëren.
Advertenties

Friday 26 April
Thursday 25 April
Wednesday 24 April