Bestuursoverdracht Politiebond vindt woensdag plaats
25 Jul 2016, 00:32
foto


De overdracht van de voorzittershamer bij de Surinaamse Politiebond (SPB) aan de nieuwe gekozen voorzitter Raoul Hellings, vindt woensdag plaats. Aanvankelijk was de bijzondere algemene ledenvergadering waarop de verkiezingscommissie onder leiding van hoofd-inspecteur Rudy Steinberg verslag zou doen, gepland voor dinsdag 26 juli om 12.00 uur.

De huidige voorzitter Robby Ramjiawan zegt aan Starnieuws dat bij de planning van de algemene ledenvergadering geen rekening mee is gehouden dat dinsdag een training wordt gegeven door de werkgroep Trafficking in Persons (TIP). Er is reeds fiat gegeven vanuit de korpsleiding voor het trainen van het politiepersoneel, startende met de officieren binnen regio Paramaribo en Midden. De training wordt gehouden in de conferentiezaal van de Politie Academie van 08:00 - 15:00 uur.

Aangezien de algemene ledenvergadering op dezelfde dag en zelfde locatie is gepland, is zondag besloten deze te verschuiven met een dag. Woensdag vindt de bestuursoverdracht plaats. Hierna zal de gekozen voorzitter de vergadering toespreken.
Advertenties

Friday 26 April
Thursday 25 April
Wednesday 24 April