Miranda: Dc's vragen pg extra straffen voor vuil dumpen
25 Jul 2016, 04:44
foto
Troep illegaal gedumpt. Intussen is alles weer opgeruimd.


Districtscommissaris (dc) Jerry Miranda is blij dat er later op de dag over het illegaal dumpen van vuil, een overleg is met procureur-generaal (pg) Roy Baidjnath Panday. Alle districtscommissarissen hebben hier last van. Daarom is besloten samen te bekijken met het Openbaar Ministerie om hogere boetes op te leggen aan mensen die zich schuldig maken aan deze praktijken.

De dc deelt Starnieuws mee dat nu ook boete betaald is door mensen die betrapt zijn bij het dumpen van vuil aan de de Smeltzweg, het verlengde van de Jozef Israëlstraat, de Kleine Straat en op Leonsberg. De boete is veel te laag, waardoor mensen het niet echt voelen. Daarom is besloten om met de pg van gedachten te wisselen over strafverzwaring.

Op de FaceBook pagina van het commissariaat Noordoost heeft de dc besloten om alvast de kentekennummers van de voertuigen bekend te maken waarmee illegaal vuil is gedumpt. Het gaat om de kentekennummers 91-23 EV, 91-75 EV, 34-70 DV.
De autobestuurders moeten zich aanmelden op het politiebureau. Tegen deze overtreders zal er een proces verbaal worden opgemaakt, tevens zal er een boete worden opgelegd. De dc zegt dat alleen op deze manier mensen het zullen afleren om overal rommel te smijten.
Advertenties

Friday 26 April
Thursday 25 April
Wednesday 24 April