DOE niet meer verantwoordelijk voor NH
21 Jul 2016, 18:14
foto


De politieke organisatie DOE zegt in een verklaring dat ze het betreurt dat Regilio Dodson aanblijft als minister van Natuurlijke Hulpbronnen (NH). DOE bedankt Dodson voor zijn inzet als minister de afgelopen elf maanden. Starnieuws verneemt dat de structuren van DOE bijeen zijn gekomen woensdag. Er zijn geen sancties genomen tegen Dodson, die nog steeds lid is van DOE.

De verklaring van DOE:
"In een schrijven gericht aan het DOE Hoofdbestuur d.d. zaterdag 09 juli 2016 heeft de Heer Regilio Dodson uit egards voor de partij aangegeven zijn functie als Minister ter beschikking te stellen van de president.
Sinds 08 juli 2016 maakt DOE namelijk geen deel meer uit van de samenwerking in coalitie verband. Dit besluit van de heer Dodson werd tijdens een structurenbijeenkomst van DOE, met waardering van de aanwezigen ontvangen.

De president heeft op de minister een beroep gedaan aan te blijven. Op vrijdag 15 juli 2016 werd door de heer Dodson aan de partij meegedeeld dat hij het verzoek van de president heeft geaccepteerd en het werk als minister op het ministerie van Natuurlijke Hulpbronnen zal voortzetten. Deze keuze wordt betreurd.
DOE wenst te verduidelijken dat zij als politieke Organisatie, door deze ontwikkelingen geen verantwoordelijkheid draagt voor het Ministerie van Natuurlijke Hulpbronnen.

DOE bedankt de heer Regilio Dodson voor de afgelopen 11 maanden waarin hij in naam van onze Politieke Organisatie zich op het ministerie van Natuurlijke Hulpbronnen als minister heeft mogen inzetten.

Paramaribo, 21 juli 2016
De Partij voor Democratie en Ontwikkeling in Eenheid
Advertenties

Friday 26 April
Thursday 25 April
Wednesday 24 April